SOFTWARE LA COMANDA


SOFTWARE LA COMANDA

Asiguram implementare software la cerere, aplicatii, portaluri Web, platforme de management a proceselor sau fluxurilor de informatii.

Cream software la comanda pentru : -Contabilitate

                                                                 -Management

                                                                 -Planificarea resurselor

                                                                 -Automatizare

                                                                 -Prelucrarea datelor

                                                                -Sisteme pentru baze de date

                                                                -Arhiverea fisierelor

Componenta software poate include toată gama de produse de programare, uzual formata din sistem de operare, drivere și programe de aplicație. In anumite cazuri speciale parti din software se inglobează din constructie in hardware prin folosirea de circuite integrate preprogramate.

Activitatea de proiectare a programului poate fi sau nu integrată în activitatea sistematică de programare, constituind insă o primă etapă absolut necesară obtinerii unor produse program de calitate.

Un designer de software sau un arhitect poate identifica o problemă de design care a fost vizitată și poate chiar rezolvată de altii în trecut. Un sablon sau un model care descrie o solutie la o problemă comună este cunoscut ca un model de design.

Documentatia de proiectare a software-ului poate fi revizuită sau prezentată pentru a permite modificarea specificatiilor si cerintelor inainte de programare pe calculator. Reproiectarea poate aparea după revizuirea unei simulări programate sau a unui etalon. Este posibil să se proiecteze software-ul în procesul de programare, fara un plan sau o analiza a cerințelor, dar pentru proiecte mai complexe acest lucru nu ar fi considerat fezabil. Un design separat înainte de programare permite proiectantilor interdisciplinari si expertilor în materie de specialitate să colaboreze cu programatori cu inaltă calificare.


Pentru orice detalii , nu ezitati sa ne contactati !