SERVICII SI CONSULTANTA MARKETING


SERVICII SI CONSULTANTA MARKETING

Pe langa consultanta consideram ca publicitatea online este cea mai impotanta . Intalnita sub numele de publicitate interactiva, marketing online sau publicitate pe internet, este o forma de publicitate în Internet, promovare a unei afaceri, care foloseste media online (pagini web, newsletter, e-mail) pentru a transmite mesaje catre clientela .

Printre avantajele publicitatii online se numara tintirea (targetarea) mai buna (ore, zone geografice, numar de afisari pe uitilizator) a clientelei dorite, posibilitatea de a oferi informatii mai multe (prin bannere expandabile sau prin atragerea vizitatorului interesat catre o pagina web cu mai multe informatii) si posibilitatea de a interactiona dinamic cu potentialul client. O campanie de publicitate online optimizata corect poate aduce venituri considerabile, atata timp cat este centrata pe perioada potrivita de afisare a anunturilor, orele zilei si  zilele saptamanii, preferintele si caracteristicile publicului, varianta de desktop sau mobile etc.

Intreaga idee de marketing digital poate fi un aspect foarte important în comunicarea generala intre consumator si organizatie. Acest lucru se datoreaza faptului că marketingul digital este capabil sa ajunga la un numar mare de potentiali consumatori simultan .

Un alt avantaj al marketingului digital este ca ,  consumatorii sunt expusi marcii si produsului care este anuntat direct. Pentru a clarifica reclama este usor de accesat si poate fi accesata oricand in orice loc.

Pe masura ce marketingul digital continua sa creasca si sa se dezvolte, brandurile profita foarte mult de utilizarea tehnologiei si a internetului ca o modalitate de succes de comunicare cu clientii sai si le permite sa creasca amploarea cu cine pot interactiona si cum merg in acest sens. Cu toate acestea, exista dezavantaje care nu sunt luate in considerare in mod obisnuit din cauza cat de mult se bazeaza pe o afacere. Este important ca marketerii sa ia in considerare atat avantajele , cat si dezavantajele marketingului digital atunci cand iau în considerare strategia de marketing si obiectivele de afaceri.

Marketingul digital poate lua amploarea si este atat de mare incat nu exista nicio limitare a atingerii geografice pe care o poate avea. Acest lucru permite companiilor sa devina internationale si sa-si extinda disponibilitatea clientilor in alte tari decat tara din care este bazata sau originara.

 Tehnologia si internetul permit 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana pentru clienți, precum și pentru a le permite sa faca cumparaturi online la orice ora din acea zi sau noapte, nu doar atunci cand magazinele se termina .Pentru orice detalii , nu ezitati sa ne contactati !