SEO


SEO

Lasati in grija noastra optimizarea seo si in cel mai scurti timp veti observa o crestere considerabila a vizitatorilor .


SEO este un acronim pentru Search Engine Optimisation - definitie care a ramas neschimbata. Termenul cuprinde toate strategiile si tehnicile ce au ca obiectiv imbunatatirea vizibilitatii site-ului in rezultatele motoarelor de cautare (SERP - Search Engine Results Pages).

Obiectivul este sa atragi cat mai multe vizite de la persoanele care cauta compania, produsele sau serviciile tale, prin motoarele de cautare ca Google, Yahoo sau Bing.

Ce se schimba in mod constant si face ca SEO sa fie o provocare sunt actualizarile constante pe care principalele motoare de cautare le publica. Mai exact, daca Google decide ca site-urile cu mai multe imagini vor primi o pozitionare mai buna, atunci trebuie sa ne adaptam cat mai repede. Cine se adapteaza cel mai repede castiga teren.


Cel mai important principiu SEO este competitia. Acesta este cel mai important lucru pe care trebuie sa-l retii - competitia. SEO si in general marketing-ul online functioneaza pe baza de competitie. Totul se raporteaza la ce ai in fata-spate-stanga-dreapta.

Cu cat competitorii tai fac o treaba mai buna in promovarea online, cu atat nivelul de competitiei creste si tu va trebui sa te adaptezi pentru ca business-ul tau sa creasca. Pentru orice detalii , nu ezitati sa ne contactati !